Признание од ALUMNI асоцијација

На ден 26.11.2012 година на Машинскиот факултет во Скопје беа доделени признанија и благодарници од македонско-американската алумни асоцијација на сите учесници во проектот „Еднаков пристап до едукативните сервиси за лицата со посебни потреби “, проект во кој учествуваше и здружението ВО МОЈОТ СВЕТ. По тој повод на здружението, неговиот потпретседател Продолжи со читање →

Доделено признание за успех

На ден 9 декември 2011 година, на Здружението на граѓани ВО МОЈОТ СВЕТ, на манифестацијата „Различни, а еднакви“ за Светскиот ден на лицата со посебни потреби, организиран од страна на Детла Ексклузив му беше доделено Признание за успех за посебни заложби за социјално вклучување на лицата со посебни потреби во Продолжи со читање →