Семинар “Аутизам”

Поврзани информации: ХУМАНИТАРЕН МЕДИА НАСТАН Посета на градоначалникот на општина Аеродром Г-дин Златко Марин на Центарот за сензорна терапија Во Мојот Свет Организација на симпозиум за образовна свест Т-Мобиле на гости кај здружението ВО МОЈОТ СВЕТ

Вовед во семинарот за сензорна интеграција

Поврзани информации: Конференција: Специфичности кај лицата со Аутистичен спектар – Влатко Дабиќ Зајакнување преку знаење Јас имам АДХД Во Мојот Свет по трет пат на Годишно Генерално Собрание на АДХД Европа