Новогодишна инклузивна забава во резиденцијата на претседателот Стево Пендаровски

Претседателот Стево Пендаровски и неговата сопруга Елизабета Ѓоргиевска во својата резиденција беа домаќини на деца, меѓу кои и од здружението ВО МОЈОТ СВЕТ. Тие им приредија новогодишна инклузивна забава на која се забавуваа и заедно ја накитија новогодишната елка. Претседателот и неговата сопруга со ова придонесоа за насмевките на децата од здружението кои со своите другарчиња ги надминаа разликите и заедно се приклучија кон предновогодишната еуфорија.

Поврзани информации: