Дедо Мраз во здружението ВО МОЈОТ СВЕТ

Амбасадорот на Р.Бугарија Ангел Ангелов и неговата сопруга Билјана Ангелова го донесоа Дедо Мраз во здружението ВО МОЈОТ СВЕТ

На 16.12.2022 долгогодишните пријатели и поддржувачи на здружението ВО МОЈОТ СВЕТ амбасадорот на Република Бугарија во Скопје Ангел Ангелов и неговата сопруга Билјана Ангелова, на децата членови им приредија изненадување. Дедо Мраз ги посети децата, им подели новогодишни пакетчиња, се сликаше со нив, ги слушна нивните новогодишни желби и стави насмевки на нивните лица. Им благодариме за убавиот гест и за можноста да споделиме убави моменти и да ги израдуваме нашите членови.

Поврзани информации: