Работилница на Во Мојот Свет и Доза Среќа

Уште еден викенд на успешна работилница, каде децата од Во мојот свет и Доза среќа со своите вредни раце ги разубавија глинените предмети.

Заедно со Бугарскиот културно информативен институт креираме уметност, дружење, насмеани лица и хуманост.

Поврзани информации: