Ликовна работилница

Бугарскиот културно информативен институт ги пречека децата од здруженијата Во Мојот Свет, Доза Среќа, Савант, Пурпура и училиштето Здравеј, на една прекрасно организирана ликовна работилница. Интересен и едукативен ден за децата. Благодарност до сиот тим, на чело со директорката Антониа Велева!

Поврзани информации: