Еден свет за сите

Во рамки на кампањата “Еден свет за сите” која ја спроведува Здружението, остваривме средба со сопругата на Претседателот на Р.С. Македонија, г-ѓа Елизабета Георгиевска. На средбата беа дискутирани сите активности кои ги спроведува Здружението, како и плановите за во иднина за кои добивме целосна поддршка.

Поврзани информации: