Работилница по повод 3-ти Декември

Работилница по повод 3-ти Декември – Светски ден на лицата со попречености, со поддршка од НУ “Археолошки музеј на Р.С.Македонија” и Бугарски културен центар во Скопје.

Поврзани информации: