10 години ВО МОЈОТ СВЕТ

Почитувани,

Членови, родители, помагатели, поддржувачи… пријатели…

Со особена чест и задоволство Ве информираме дека оваа година одбележуваме 10 ГОДИНИ од основањето на Здружението.

Оваа година сите заедно славиме 10 ГОДИНИ:

–          Застапување и активизам

–          Посветеност и ангажман

–          Промоција и социјализација

–          Инклузија и интеграција

–          Воведување стандарди

–          Соработка со институтции

–          Едукација и рехабилитација

Поврзани информации: