Новини во педијатријата 2014

341views

vo_mojot_svet_logo_so_text copy          pedijatri

Ве покануваме на учество на заедничката сеанса на здружението на педијатри на Македонија и здружението ВО МОЈОТ СВЕТ што ќе се одржи на 9 и 10 Мај 2014 (петок и сабота) во Младинскиот културен центар (МКЦ)-Скопје. На сеансата ќе бидат опфатени и излагања за раната дијагноза и инструментите за дијагностика на аутистичен спектар на нарушувања. Целосната агенда за двата дена дена можете да ја погледнете ОВДЕ:

Поврзани информации: