Дружење во CAPITOL MALL

2.3kviews

c1

Во склоп на априлската кампања „Еден свет за сите“ 2014 година здружението организираше дружење со дечињата и родителите во новоотворената игротеката KIDS PARK во шопинг центарот CAPITOL MALL во Аеродром. Со одличен прием од домаќините дечињата беа анимирани и пријатно се забавуваа во овој најсовремено опремен простор со нивните омилени реквизити. Здружението ВО МОЈОТ СВЕТ се заблагодарува за топлиот пречек и соработката со персоналот на Capitol Mall и игротеката Kids Park, а кампањата продолжува.

 

Поврзани информации: