„Еден свет за сите“ во Рамстор

11xx

АПРИЛ-МЕСЕЦ НА АУТИЗМОТ: Здружението ВО МОЈОТ СВЕТ продолжува со кампањата „Еден свет за сите“ што традиционално ја спроведува во тек на месец Април за подигнување на јавната свест за постоењето на проблемот со аутистичниот спектар на нарушувања во РМ. Во соработка со шопинг центарот РАМСТОР кој во оваа прилика беше брендиран со плакатите и логоата на кампањата здружението организираше дружење за дечињата од здружението во игротеката во РАМСТОР. Здружението ВО МОЈОТ СВЕТ  се заблагодарува на ТЦ РАМСТОР за соработката, добриот прием и пријатната атмосфера, како и на подржувачите Sparkasse Bank-Македонија и BIC Македонија.

Поврзани информации: