Интервју за Економија и Бизнис

eib

Новиот број на угледното списание „Економија и Бизнис“ донесува интервју на редакцијата со претседателот на здружението ВО МОЈОТ СВЕТ г-нот Златко Стојановски за аутистичниот спектар на нарушувања и проектите и работата на здружението. Ексклузивно достапно и на официјалната страница на здружението ТУКА

Поврзани информации: