Пакетчиња за штитениците од ПОУ „Иднина“

476views

 

dsc00965

Здружението ВО МОЈОТ СВЕТ во соработка со ТИНЕКС МТ организираше пречек на дечињата-штитеници на ПОУ „Иднина“ и додели пакетчиња по повод Новата 2013 година. Настанот се одржа во просториите на здружението во присуство на поголем број дечиња, нивни наставнички и кадар од училиштето и претставници од ТИНЕКС МТ. Дедо Мраз ги анимираше дечињата и во пријатна атмосфера им подели пакетчиња на дечињата-донација од ТИНЕКС МТ. Здружението се радува и е почестено од  посетата на штитениците од ПОУ „Иднина“ со надеж за понатамошно дружење и соработка, а на ТИНЕКС МТ изразува огромна благодарност за нивната подршка и соработка во напорите на здружението за посветла иднина на овие дечиња.

 

 

Поврзани информации: