Разбирање на посебните потреби на децата со аутистичен спектар на нарушување

[issuu autoFlip=true width=940 height=680 embedBackground=%23000000 printButtonEnabled=false backgroundColor=%23222222 documentId=121003131604-1cb0da4133bf41a2b5b13acd17be33ba name=vms username=vomojotsvet tag=autisticni unit=px v=2]

Поврзани информации: