Купи и донирај

794views

*********************************************************************************************

Здружението ВО МОЈОТ СВЕТ,  благодарение на своите подржувачи и донатори отпочнува акција под наслов „Купете слика и донирајте за децата со аутизам “ во која на продажба се ставени уметнички слики од познати македонски уметници. Собраните средства ќе бидат искористени за реализација на проектот на здружението за отварање на Центар за едукација и рехабилитација на дечињата со аутистичен спектар на нарушувања. Здружението ВО МОЈОТ СВЕТ однапред се заблагодарува  и смета на Вашата хуманост и корпоративна одговорност.

Понудата на уметнички слики се наоѓа ОВДЕ

 

 

*********************************************************************************************

Акција: ВАШИОТ БАНЕР НА НАШАТА СТРАНИЦА 

webp copy

Здружението на граѓани ВО МОЈОТ СВЕТ отстапува рекламен простор во вид на банери во рамките на својата официјална веб страница. Со закуп на рекламен простор донирате во здружението и ги помагате неговите напори за помош и подобар третман на лицата со посебни потреби. Повеќе инфо: КЛИКНИ ОВДЕ

 

Поврзани информации: