Зоо прошетка

 

10z

На 28.10.2011 во организација на здружението ВО МОЈОТ СВЕТ се реализираше прошетка низ зоолошката градина во Скопје наменета за родителите и децата со аутистичен спектар на нарушувања како и други граѓани и подржувачи на здружението.

Поврзани информации: