Хуманитарен новогодишен базар

323views

 

384583_159464400824354_100002823853059_211621_1309663234_n

 

На ден 25.12.2011 година здружението на граѓани ВО МОЈОТ СВЕТ во соработка со Балетското студио ЕУРЕКА и Зоолошката градина во Скопје организираа хуманитарен новогодишен базар кој се одржа во Едукативното катче во Зоолошката градина. Балетското студио ЕУРЕКА настапи со кореографски игри. Здружението ВО МОЈОТ СВЕТ донираше 150 новогодишни пакетчиња.

 

Поврзани информации: