Доделено признание за успех

375361_153158338121627_100002823853059_196758_1156573747_n

На ден 9 декември 2011 година, на Здружението на граѓани ВО МОЈОТ СВЕТ, на манифестацијата „Различни, а еднакви“ за Светскиот ден на лицата со посебни потреби, организиран од страна на Детла Ексклузив му беше доделено Признание за успех за посебни заложби за социјално вклучување на лицата со посебни потреби во општеството. Наградата ја прими волонтерскиот тим на здружението.

 

 

Поврзани информации: