Донирање на прехранбени производи

Здружението на граѓани ВО МОЈОТ СВЕТ донираше прехранбени производи на ПОУ Д-р Златан Сремец – Скопје. Целта на оваа акција беше на симболичен начин да им се помогне на децата од ова училиште.

Поврзани информации: